Zonnepanelen in Zuidplas

Bespaar met zonnepanelen

Zuidplas kiest voor zonne-energie! U wilt zonnepanelen laten installeren in Zuidplas. Dan bent u bij D-Energie aan het juiste adres! Uw specialist, gevestigd in Zuidplas, adviseert u graag over de mogelijkheden. Natuurlijk heeft u vragen. Op deze pagina beantwoorden wij voor u de meest gestelde.

duurzame aanbieder

kwaliteit systemen

scherpe all-in prijzen

deskundig advies op maat

hoog financieel rendement

Wie zijn jullie?

Wij zijn D-Energie, regionaal specialist in zonne-energie. Van Zuidplas tot Zoeterwoude: wij leveren zonnepanelen van topkwaliteit, onder uitstekende voorwaarden en een goede nazorg. D-Energie is aangesloten bij vakorganisatie Techniek Nederland en is trots op zijn plek in het QBIS-kwaliteitsregister.

Is Zuidplas geschikt voor het opwekken van zonne-energie?

Zeker. De gemeente Zuidplas ligt in het zuidwesten van Nederland, een regio die zich kenmerkt vanwege de vele zonuren. Het aantal zonuren in Zuidplas ligt op zo’n zestienhonderd per jaar, aanzienlijk meer dan in andere streken van ons land. Zonnepanelen in Zuidplas zijn dus zeker de moeite waard!

N

MOOI! HOE PAKKEN JULLIE HET AAN?

Elke situatie is anders. Daarom kunnen wij hier geen prijsindicatie geven voor de investering. Welk rendement u kunt behalen is afhankelijk van veel zaken: de ligging van uw woning, het soort dak, de oppervlakte van het dak, uw wensen, uw budget. Er zijn in hoofdzaak drie type zonnepanelen: polykristallijn silicium zonnepanelen (blauw), monokristallijn silicium zonnepanelen (zwarte of blauw) en dunne film zonnepanelen (zwart). In samenspraak met u kiezen wij de meest geschikte panelen voor uw dak.

Een vrijblijvende offerte ontvangen?

Dat verzorgen wij graag voor u. Bel ons of laat uw gegevens achter op de site, zodat wij een afspraak kunnen maken. Vervolgens bekijken wij de situatie op, in en rondom uw woning. Ook is er alle ruimte voor het stellen van vragen. Binnen enkele werkdagen na dit gesprek ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte. 

N

HOE LANG DUURT HET TOT DE ZONNEPANELEN ZIJN GEÏNSTALLEERD

Nadat u akkoord hebt gegeven op de offerte, kunt u binnen 4 weken uw eigen energie opwekken.

N

GEVEN JULLIE GARANTIES?

In de offerte maken wij voor u een berekening van de kosten en de baten, dit laatste op basis van de langjarige gemiddelden van het KNMI. U kunt er dus vanuit gaan dat dit een realistische weergave betreft. Op de producten en installatie geven wij jarenlange garanties: 5 jaar op de complete installatie, 10 tot 25 jaar op de omvormers en tot wel 25 jaar op de panelen zelf.

Kom maar naar Zuidplas dan!

Mooi, stuur ons een mailtje of bel. We komen graag uw kant op om de mogelijkheden te bespreken. Zowel ons bezoek als de offerte zijn vrijblijvend. Heeft u naar aanleiding daarvan behoefte aan nog een bezoek? Ook geen enkel probleem. Wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Reviews

De klanten van D-Energie zijn veelal positief over de geleverde diensten en producten, hieronder een aantal persoonlijke reviews van tevreden klanten.

Wat een verademing, Sander is een echte expert  (en geen ‘verkoper’) op alle vlakken van de installatie van onze zonnepanelen. Hij denkt met de klant mee hoe de installatie en aansluiting het beste kan (ver)lopen, adviseert hoeveel zonnepanelen het beste zijn (niet teveel en niet te weinig) en werkt bovenal heel netjes!

Joost Verhagen

Particulier, Rotterdam

Sander heeft bij ons de vloer-verwarming, laag-temperatuur convectoren en een lucht/water warmtepomp geïnstalleerd (van het gas af). Wij vonden het heel fijn om met Sander samen te werken aan onze grote verbouwing, het is toch spannend. Hij heeft ons een totaaloplossing geboden, over alles meegedacht en waardevolle input en advies gegeven. Het was ook heel fijn dat de nodige onderaannemers goed werden begeleid. Als we ons huis verder gaan verduurzamen bellen we Sander zeker weer!

Robert Buijsman

Particulier, Zeist

D-Energie heeft ons een goed advies op maat gegeven. De installatie is vakkundig uitgevoerd. Ook de nazorg is erg goed. We zijn erg tevreden.

Ronald Tauber

Particulier, Nieuwerkerk aan den IJssel

Contact

Zilvermos 24
2914 XK Nieuwerkerk aan den IJssel
06-34 02 90 82
info@denergie.nl

3

Nazorg

Tijdens de aanleg van mijn zonnepanelen is het alleen prima verlopen goed en netjes werk geleverd. November 2020 is bij mij de enphare energie communicatie gateway offline gegaan en dit heb ik gemeld. Naar meerdere keren contact gehad te hebben is het probleem tot vandaag 28-10-2021 nog niet opgelost. Omdat de gateway niet werkt kan ik ook niet zien of al mijn zonnepanelen nog goed functioneren.
- Nieuwerkerk a/d IJssel
54 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10