Moordrecht

Installatie van zonnepanelen

D-Energie installeert zonnepanelen in Moordrecht. Mede vanwege het hoge aantal zonuren leent het dorp aan de Hollandsche IJssel zich bij uitstek voor het zelfstandig opwekken van zonne-energie.

duurzame aanbieder

kwaliteit systemen

scherpe all-in prijzen

deskundig advies op maat

hoog financieel rendement

Moordrecht is bekend terrein voor de zonne-energiespecialisten van D-Energie. Vanwege onze vestiging in Nieuwerkerk aan den IJssel, zijn wij met enige regelmaat in Moordrecht actief. We kennen het dorp, de mensen en komen er graag terug. Misschien bij u?

Offerte zonnepanelen Moordrecht

Bij D-Energie vinden we het belangrijk dat u weet waaraan u begint. De keuze voor zonnepanelen maak je niet zomaar, dus zijn wij ons bewust van onze verantwoordelijkheid. Bent u op zoek naar een partij die u na één mailtje direct een offerte opstuurt, dan moet u niet bij ons zijn. D-Energie gaat grondig en zorgvuldig te werk, omdat wij een zo hoog mogelijk rendement willen realiseren voor onze klanten. Elke situatie is anders, daarom komen wij eerst naar Moordrecht voor een kennismaking. Uiteraard geheel vrijblijvend en kosteloos.

N

VRIJBLIJVENDE ANALYSE

Tijdens deze kennismaking analyseren wij uw woning: Wat voor dak heeft u? Hoe is de ligging van uw huis? Wat is er mogelijk? Ook vernemen wij graag uw wensen en is er ruimte voor vragen. Binnen een aantal werkdagen ontvangt u dan een persoonlijke offerte, waarin een berekening is opgenomen van de kosten én de baten. Zodat u weet waar u aan toe bent.

Zonuren in Moordrecht

Moordrecht is gezegend met een gunstige ligging. Het zuidwesten van Nederland krijgt relatief meer zon dan andere regio’s van het land. Moordrecht kan elk jaar rekenen op zo’n zestienhonderd zonuren per jaar – vergeleken met zo’n veertienhonderd in de Achterhoek. In Moordrecht wekt u dus meer stroom op dan elders in het land.

Hoeveel stroom u opwekt en welke jaarlijkse besparingen u kunt realiseren met zonnestroom, is echter van meer afhankelijk dan alleen het aantal zonuren. Een dak gericht op het zuiden zal een hogere stroomopbrengst leveren dan een dak gericht op het noorden met een vergelijkbaar aantal panelen en systeemontwerp. Ook speelt het toegepaste type zonnepaneel een belangrijke rol in de uiteindelijke opbrengst. De berekening die wij maken, is geheel toegespitst op úw situatie.

N

ERKEND INSTALLATEUR

D-Energie is aangesloten bij brancheorganisatie Techniek Nederland en is opgenomen in het QBIS-kwaliteitsregister. Wij geven garanties tot 25 jaar op onze zonnepanelen. Bel of mail voor een vrijblijvende kennismaking!

Reviews

De klanten van D-Energie zijn veelal positief over de geleverde diensten en producten, hieronder een aantal persoonlijke reviews van tevreden klanten.

Wat een verademing, Sander is een echte expert  (en geen ‘verkoper’) op alle vlakken van de installatie van onze zonnepanelen. Hij denkt met de klant mee hoe de installatie en aansluiting het beste kan (ver)lopen, adviseert hoeveel zonnepanelen het beste zijn (niet teveel en niet te weinig) en werkt bovenal heel netjes!

Joost Verhagen

Particulier, Rotterdam<br />

Sander heeft bij ons de vloer-verwarming, laag-temperatuur convectoren en een lucht/water warmtepomp geïnstalleerd (van het gas af). Wij vonden het heel fijn om met Sander samen te werken aan onze grote verbouwing, het is toch spannend. Hij heeft ons een totaaloplossing geboden, over alles meegedacht en waardevolle input en advies gegeven. Het was ook heel fijn dat de nodige onderaannemers goed werden begeleid. Als we ons huis verder gaan verduurzamen bellen we Sander zeker weer!

Robert Buijsman

Particulier, Zeist

D-Energie heeft ons een goed advies op maat gegeven. De installatie is vakkundig uitgevoerd. Ook de nazorg is erg goed. We zijn erg tevreden.

Ronald Tauber

Particulier, Nieuwerkerk aan den IJssel

Contact

Zilvermos 24
2914 XK Nieuwerkerk aan den IJssel
06-34 02 90 82
info@denergie.nl

3

Nazorg

Tijdens de aanleg van mijn zonnepanelen is het alleen prima verlopen goed en netjes werk geleverd. November 2020 is bij mij de enphare energie communicatie gateway offline gegaan en dit heb ik gemeld. Naar meerdere keren contact gehad te hebben is het probleem tot vandaag 28-10-2021 nog niet opgelost. Omdat de gateway niet werkt kan ik ook niet zien of al mijn zonnepanelen nog goed functioneren.
- Nieuwerkerk a/d IJssel
54 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10