Home | Projecten | Vianen

Project Vianen Elga warmtepomp

PROJECTEN

Wij werken merk onafhankelijk en kunnen in principe elk paneel leveren dat op de Nederlandse markt verkrijgbaar is. In ons advies zal uw situatie het uitgangspunt vormen voor het type paneel dat wij uiteindelijk aanbieden. Met fabrikanten als Ritek, LG, Panasonic, Bauer, DMEGC en Solar Frontier zijn goede vermogensopbrengsten te realiseren en is kwaliteit gegarandeerd.

De Elga warmtepomp is door D-Energie gemonteerd in een woning in Vianen. De Elga is slimme modulerende hybride warmtepomp die samenwerkt met elke gasketel.

De binnenunit is geplaatst naast de gasketel en de buitenunit op het dak, tevens kan deze ook in de tuin of aan een gevel geplaatst worden. De Elga warmtepomp is geschikt voor vrijwel elke woning en is binnen één dag geïnstalleerd.

De jaarlijkse besparing op uw energierekening komt met een Elga doorgaans uit op 200 tot 500 euro op jaarbasis.

Contact

Zilvermos 24
2914 XK Nieuwerkerk aan den IJssel
06-34 02 90 82
info@denergie.nl

10

Zeer positief

Tijdens eerste gesprek de wensen, verwachtingen en mogelijkheden besproken. Zeer duidelijke offerte ontvangen met specifieke zonnepanelen die passen in de gewenste ligging.Plaatsing van de panelen en afwerking in huis is heel strak. Afspraken keurig nagekomen.Ontzettend tevreden.
- Berkel en Rodenrijs
53 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10