Home | Projecten | Nieuwerkerk aan den IJssel

Project Nieuwerkerk aan den IJssel 3720 Wp

PROJECTEN

Wij werken merk onafhankelijk en kunnen in principe elk paneel leveren dat op de Nederlandse markt verkrijgbaar is. In ons advies zal uw situatie het uitgangspunt vormen voor het type paneel dat wij uiteindelijk aanbieden. Met fabrikanten als Ritek, LG, Panasonic, Bauer, DMEGC en Solar Frontier zijn goede vermogensopbrengsten te realiseren en is kwaliteit gegarandeerd.

Bij dit project is een bestaande installatie zonnepanelen uitgebreid met 6 stuks 280 Wp monokristal panelen. De volledig zwarte zonnepanelen sluiten perfect aan op uw woning en geven uw woning een luxe uitstraling.

Tevens is de monokristallijn zeer geschikt voor kleinere daken, omdat het materiaal het mogelijk maakt op een beperkte oppervlakte een hoog rendement te behalen. Ook zijn er Solar Edge optimizers geplaatst.

De optimizer maakt het mogelijk om meer energie uit de panelen te halen. Hierdoor haalt u de maximale opbrengst per paneel, ook al liggen er een of meerdere panelen in de schaduw.

Contact

Zilvermos 24
2914 XK Nieuwerkerk aan den IJssel
06-34 02 90 82
info@denergie.nl

10

Zeer positief

Tijdens eerste gesprek de wensen, verwachtingen en mogelijkheden besproken. Zeer duidelijke offerte ontvangen met specifieke zonnepanelen die passen in de gewenste ligging.Plaatsing van de panelen en afwerking in huis is heel strak. Afspraken keurig nagekomen.Ontzettend tevreden.
- Berkel en Rodenrijs
53 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10