Home | Projecten | Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel 2800 Wp

PROJECTEN

Wij werken merk onafhankelijk en kunnen in principe elk paneel leveren dat op de Nederlandse markt verkrijgbaar is. In ons advies zal uw situatie het uitgangspunt vormen voor het type paneel dat wij uiteindelijk aanbieden. Met fabrikanten als Ritek, LG, Panasonic, Bauer, DMEGC en Solar Frontier zijn goede vermogensopbrengsten te realiseren en is kwaliteit gegarandeerd.

D-Energie kreeg de opdracht om 10 zonnepanelen te plaatsten op het dak van een woning in Capelle aan den IJssel. Hiervoor zijn monokristal full black panelen gebruikt in combinatie met een stringomvormer.

De monokristallijn zonnepanelen behoren tot de eerste generatie silicium kristallijne zonnepanelen en geven het hoogste rendement. Doordat de panelen full black zijn vallen deze minder op. Er is hier gekozen voor een stringomvormer omdat alle zonnepanelen in dezelfde stand staan en er geen schaduwval op het dak is.

Tevens is de stringomvormer is de voordeligste omvormer in aanschaf en komt dan ook het meest voor.

Contact

Zilvermos 24
2914 XK Nieuwerkerk aan den IJssel
06-34 02 90 82
info@denergie.nl

3

Nazorg

Tijdens de aanleg van mijn zonnepanelen is het alleen prima verlopen goed en netjes werk geleverd. November 2020 is bij mij de enphare energie communicatie gateway offline gegaan en dit heb ik gemeld. Naar meerdere keren contact gehad te hebben is het probleem tot vandaag 28-10-2021 nog niet opgelost. Omdat de gateway niet werkt kan ik ook niet zien of al mijn zonnepanelen nog goed functioneren.
- Nieuwerkerk a/d IJssel
54 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10