Home | Projecten | Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel 2800 Wp

PROJECTEN

Wij werken merk onafhankelijk en kunnen in principe elk paneel leveren dat op de Nederlandse markt verkrijgbaar is. In ons advies zal uw situatie het uitgangspunt vormen voor het type paneel dat wij uiteindelijk aanbieden. Met fabrikanten als Ritek, LG, Panasonic, Bauer, DMEGC en Solar Frontier zijn goede vermogensopbrengsten te realiseren en is kwaliteit gegarandeerd.

D-Energie kreeg de opdracht om 10 zonnepanelen te plaatsten op het dak van een woning in Capelle aan den IJssel. Hiervoor zijn monokristal full black panelen gebruikt in combinatie met een stringomvormer.

De monokristallijn zonnepanelen behoren tot de eerste generatie silicium kristallijne zonnepanelen en geven het hoogste rendement. Doordat de panelen full black zijn vallen deze minder op. Er is hier gekozen voor een stringomvormer omdat alle zonnepanelen in dezelfde stand staan en er geen schaduwval op het dak is.

Tevens is de stringomvormer is de voordeligste omvormer in aanschaf en komt dan ook het meest voor.

Contact

Zilvermos 24
2914 XK Nieuwerkerk aan den IJssel
06-34 02 90 82
info@denergie.nl

10

Zeer positief

Tijdens eerste gesprek de wensen, verwachtingen en mogelijkheden besproken. Zeer duidelijke offerte ontvangen met specifieke zonnepanelen die passen in de gewenste ligging.Plaatsing van de panelen en afwerking in huis is heel strak. Afspraken keurig nagekomen.Ontzettend tevreden.
- Berkel en Rodenrijs
53 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10