Home | Contact | Offerte

Uw offerte voor zonnepanelen

Ontdek de mogelijkheden voor u

OFFERTE OP MAAT

Vraag bij D-Energie snel en kosteloos een vrijblijvende offerte aan voor zonnepanelen.
D-Energie is een erkend installateur van zonnepanelen en levert kwaliteit installaties voor een scherpe prijs. Wij bekijken uw situatie en selecteren de panelen en omvormers die daarvoor het hoogste rendement leveren. D-Energie vertelt u graag hoe wij te werk gaan.

Vooraf

Kiest u voor zonnepanelen, dan is het van het grootste belang samen te werken met een betrouwbare partner. U neemt immers een besluit voor de lange termijn. D-Energie is aangesloten bij branchevereniging Techniek Nederland en heeft een notering gekregen in het QBIS-kwaliteitsregister door de erkenning van het KvINL. Hiermee kunt u er zeker van zijn dat wij installaties en producten leveren van hoge kwaliteit. Van D-Energie ontvangt u na oplevering een complete systeemgarantie van 5 jaar. Inclusief de bijbehorende productgaranties van de toegepaste materialen die kunnen oplopen tot wel 25 jaar.

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte aanvragen bij D-Energie, dan begint u met een mailtje of telefoontje aan ons. Omdat er vele soorten huizen en daken zijn, en talloze verschillende zonnepanelen, is geen investering hetzelfde. Daarom bekijken wij graag de situatie bij u ter plaatse. Zo kunt u kennismaken en vragen stellen. Meestal kunnen wij binnen een week al bij u langskomen.

OFFERTE ZONNEPANELEN

Na dit gesprek ontvangt u binnen een aantal werkdagen een vrijblijvende en op maat uitgewerkte offerte. Hierin staan zowel de kosten als de baten. Met cijfers van het KNMI maken wij een realistische berekening van de tijd die het u zal kosten om de investering terug te verdienen. Dit is voor iedereen anders. 

Installatie zonnepanelen

Bent u akkoord met de offerte, dan gaan wij snel over tot het opwekken van stroom. Binnen 4 weken hebben wij gloednieuwe zonnepanelen op uw dak geïnstalleerd en kunt u meteen beginnen met het opwekken van uw eigen energie! Wij verzorgen de aanmelding bij uw netbeheerder en helpen u de betaalde BTW exclusief forfait terug te vorderen bij de Belastingdienst. U heeft nergens meer omkijken naar.

D-Energie is actief in heel Zuid-Holland, met een focus op Gouda, Zevenhuizen-Moerkapelle, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Rotterdam, Moordrecht en Zuidplas. Wij zijn uw zonnestroom specialist in de regio.

duurzame aanbieder

kwaliteit systemen

scherpe all-in prijzen

deskundig advies op maat

hoog financieel rendement

Interesse

Contact

Zilvermos 24
2914 XK Nieuwerkerk aan den IJssel
06-34 02 90 82
info@denergie.nl

3

Nazorg

Tijdens de aanleg van mijn zonnepanelen is het alleen prima verlopen goed en netjes werk geleverd. November 2020 is bij mij de enphare energie communicatie gateway offline gegaan en dit heb ik gemeld. Naar meerdere keren contact gehad te hebben is het probleem tot vandaag 28-10-2021 nog niet opgelost. Omdat de gateway niet werkt kan ik ook niet zien of al mijn zonnepanelen nog goed functioneren.
- Nieuwerkerk a/d IJssel
54 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10