Zevenhuizen-Moerkapelle

Zonnepanelen van D-Energie

Op de daken van Zevenhuizen en Moerkapelle sieren al verschillende zonnepanelen van D-Energie. Met relatief veel zonuren is de gemeente Zevenhuizen-Moerkapelle prima geschikt voor de installatie van zonnepanelen. D-Energie helpt u graag verder..

duurzame aanbieder

kwaliteit systemen

scherpe all-in prijzen

deskundig advies op maat

hoog financieel rendement

Gefeliciteerd met uw keuze voor zonnepanelen! Met zo’n zestienhonderd zonuren per jaar zijn zonnepanelen in Zevenhuizen en Moerkapelle relatief snel terug te verdienen. U zit misschien nog met veel vragen: welke zonnepanelen zijn er eigenlijk? Hoe gaat de installatie in zijn werk? En hoe is de nazorg geregeld?

Installatie van zonnepanelen in Zevenhuizen-Moerkapelle

Wij begrijpen goed dat u wilt weten waaraan u begint. Daarom zijn er verschillende contactmomenten voordat D-Energie echt aan de slag gaat. Dat begint met een berichtje of telefoontje van u. Daarop plannen wij een afspraak met u in. Vaak kan dit binnen een week. Tijdens ons bezoek aan Zevenhuizen-Moerkapelle bekijken we uw situatie en nemen we uw wensen en vragen door. Op basis hiervan stellen wij een op maat gemaakte offerte op die u binnen enkele werkdagen ontvangt.

N

KOSTELOZE OFFERTE

In deze (vrijblijvende en kosteloze) offerte leest u niet alleen over de kosten, maar ook over de opbrengsten. Door gebruik te maken van de langjarige gemiddelden van het KNMI brengen wij de verwachte opbrengsten realistisch en nauwkeurig in kaart, zodat u een goede afweging kunt maken. Gaat u akkoord, dan gaan wij binnen enkele weken bij u aan de slag.

Soorten zonnepanelen

In wezen zijn er drie type zonnepanelen: polykristallijn silicium zonnepanelen (blauwe cellen), monokristallijn silicium zonnepanelen (zwarte of blauwe cellen) en dunne film zonnepanelen (egaal zwart). Afhankelijk van uw situatie, wensen en budget kiezen wij voor u geschikte panelen. Wij kunnen verschillende merken en types leveren. Met fabrikanten als LG, Panasonic, Bauer, DMEGC en Axitec zijn uitstekende vermogensopbrengsten te realiseren en is de kwaliteit gegarandeerd.

N

ERKEND INSTALLATEUR

Met D-Energie weet u altijd waar u aan toe bent. Niet alleen zijn wij erkend installateur (Techniek Nederland en KvINL), wij zijn ook duidelijk over ons werk en de prijzen. Daarnaast nemen wij u veel werk uit handen. Denk bijvoorbeeld aan de BTW-teruggave en de aanmelding bij energieleveren.nl, het landelijk systeem waar netbeheerders mee in contact staan. Tenslotte profiteert u ook van productgaranties tot wel 25 jaar op de zonnepanelen (afhankelijk van het merk).

Dus geef ons een belletje en wij snellen naar Zevenhuizen-Moerkapelle!

Reviews

De klanten van D-Energie zijn veelal positief over de geleverde diensten en producten, hieronder een aantal persoonlijke reviews van tevreden klanten.

Wat een verademing, Sander is een echte expert  (en geen ‘verkoper’) op alle vlakken van de installatie van onze zonnepanelen. Hij denkt met de klant mee hoe de installatie en aansluiting het beste kan (ver)lopen, adviseert hoeveel zonnepanelen het beste zijn (niet teveel en niet te weinig) en werkt bovenal heel netjes!

Joost Verhagen

Particulier, Rotterdam

Sander heeft bij ons de vloer-verwarming, laag-temperatuur convectoren en een lucht/water warmtepomp geïnstalleerd (van het gas af). Wij vonden het heel fijn om met Sander samen te werken aan onze grote verbouwing, het is toch spannend. Hij heeft ons een totaaloplossing geboden, over alles meegedacht en waardevolle input en advies gegeven. Het was ook heel fijn dat de nodige onderaannemers goed werden begeleid. Als we ons huis verder gaan verduurzamen bellen we Sander zeker weer!

Robert Buijsman

Particulier, Zeist<br />

D-Energie heeft ons een goed advies op maat gegeven. De installatie is vakkundig uitgevoerd. Ook de nazorg is erg goed. We zijn erg tevreden.

Ronald Tauber

Particulier, Nieuwerkerk aan den IJssel

Contact

Zilvermos 24
2914 XK Nieuwerkerk aan den IJssel
06-34 02 90 82
info@denergie.nl

3

Nazorg

Tijdens de aanleg van mijn zonnepanelen is het alleen prima verlopen goed en netjes werk geleverd. November 2020 is bij mij de enphare energie communicatie gateway offline gegaan en dit heb ik gemeld. Naar meerdere keren contact gehad te hebben is het probleem tot vandaag 28-10-2021 nog niet opgelost. Omdat de gateway niet werkt kan ik ook niet zien of al mijn zonnepanelen nog goed functioneren.
- Nieuwerkerk a/d IJssel
54 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10