Zonnepanelen Rotterdam

Een erkend zonnestroom installateur

U woont in Rotterdam en wilt zonnepanelen laten installeren. Een slimme zet, want met gemiddeld zestienhonderd zonuren per jaar haalt u in Rotterdam meer rendement uit uw zonnepanelen dan in de meeste andere regio’s van Nederland.

D-Energie is erkend zonnestroom installateur en voorziet uw dak op professionele wijze van kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen.

duurzame aanbieder

kwaliteit systemen

scherpe all-in prijzen

deskundig advies op maat

hoog financieel rendement

Zonnepanelen in Rotterdam

Maar voordat we zonnepanelen installeren in Rotterdam, gaan wij eerst met u in gesprek. We komen op bezoek, analyseren uw dak, bepalen de hellingshoek en bekijken de situatie binnen. Op basis van deze analyse én uw wensen bepalen wij welke zonnepanelen het beste bij uw huis passen.

Rotterdam heeft een gunstige ligging

Sowieso is het al in uw voordeel dat u woonachtig bent in Rotterdam. De havenstad profiteert van zijn zuidwestelijke ligging en kent daarom in vergelijking met de rest van Nederland veel zonuren: gemiddeld zestienhonderd uur per jaar.

Maatwerk voor uw dak voor het beste rendement

Elke situatie is anders en er zijn zonnepanelen in velerlei soorten en maten. Heeft u een plat dak of een hellend dak? Wat is de hellingshoek? In welke richting is uw dak georiënteerd?

Op basis van de situatie voor uw woning stelt D-Energie een uitgebreide, vrijblijvende offerte op. Wij laten ons in elk voorstel leiden door één principe: een zo hoog mogelijk rendement op uw investering.

N

OFFERTE

In de offerte rekenen wij het te verwachten rendement op uw investering uit en benaderen wij de jaarlijkse besparingen op uw energiekosten. Omdat wij ons baseren op de langjarige gemiddelden van het KNMI voor Rotterdam, kunt u er van op aan dat dit een realistische berekening betreft.

BTW en garantie van D-Energie

Laat uw zonnepanelen installeren door D-Energie en wij nemen u alles uit handen. Zo regelen wij de inschrijving bij energieleveren.nl en helpen wij u de BTW terug te vorderen. U heeft nergens meer omkijken naar!

D-Energie is een erkend zonnestroom installateur. Dit betekent dat wij zijn geregistreerd in het QBIS-kwaliteitsregister en de officiële erkenningen bezitten van het KvINL.

N

KWALITEIT EN GARANTIE

Wij staan voor ons werk en de geleverde producten, daarom geven wij 5 jaar garantie op de complete installatie en werken wij uitsluitend met zonnepanelen van hoge kwaliteit met productgaranties tot 25 jaar.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan bij uw zonnestroom specialist

D-Energie, gevestigd in Nieuwerkerk aan den IJssel, installeert regelmatig zonnepanelen op woonhuizen en kantoren in Rotterdam en omgeving.

Als erkend installateur weten we precies het beste rendement voor uw specifieke situatie te behalen.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan. Meestal kunnen wij binnen een week bij u langskomen.

Kortom, voor zonnepanelen in Rotterdam moet u bij D-Energie zijn!

Projecten

Een greep uit onze projecten voor regio Rotterdam

Zonnepanelen Rotterdam Gaffelstraat

Zonnepanelen Rotterdam Bernhard Canterstraat

Zonnestroominstallatie Rotterdam

Reviews

De klanten van D-Energie zijn veelal positief over de geleverde diensten en producten, hieronder een aantal persoonlijke reviews van tevreden klanten.

Wat een verademing, Sander is een echte expert  (en geen ‘verkoper’) op alle vlakken van de installatie van onze zonnepanelen. Hij denkt met de klant mee hoe de installatie en aansluiting het beste kan (ver)lopen, adviseert hoeveel zonnepanelen het beste zijn (niet teveel en niet te weinig) en  werkt bovenal  heel netjes!

Joost Verhagen

Particulier, Rotterdam

De dienstverlening van D-Energie is prima. Je ontvangt een deskundig advies, een scherpe prijs en hoogwaardige producten. Vriendelijk en to the point. Montage van onze panelen is zeer goed uitgevoerd. Dit bedrijf is een aanrader.

Frits Smits

Particulier, Rotterdam

D-Energie heeft ons een goed advies op maat gegeven. De installatie is vakkundig uitgevoerd. Ook de nazorg is erg goed. We zijn erg tevreden.

Ronald Tauber

Particulier, Nieuwerkerk aan den IJssel

Contact

Zilvermos 24
2914 XK Nieuwerkerk aan den IJssel
06-34 02 90 82
info@denergie.nl

3

Nazorg

Tijdens de aanleg van mijn zonnepanelen is het alleen prima verlopen goed en netjes werk geleverd. November 2020 is bij mij de enphare energie communicatie gateway offline gegaan en dit heb ik gemeld. Naar meerdere keren contact gehad te hebben is het probleem tot vandaag 28-10-2021 nog niet opgelost. Omdat de gateway niet werkt kan ik ook niet zien of al mijn zonnepanelen nog goed functioneren.
- Nieuwerkerk a/d IJssel
54 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10