Nieuwerkerk aan den IJssel

Vakkundige installatie van zonnepanelen

Voor de installatie van zonnepanelen in Nieuwerkerk aan den IJssel houdt u het lekker dichtbij. D-Energie, gevestigd in Nieuwerkerk aan den IJssel, levert als erkend installateur kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen. We gaan graag met u om tafel om de situatie ter plaatse te bekijken en om uw wensen door te nemen.

duurzame aanbieder

kwaliteit systemen

scherpe all-in prijzen

deskundig advies op maat

hoog financieel rendement

Uw specialist in zonne-energie is dichterbij dan u misschien zou denken. D-Energie is gevestigd in Nieuwerkerk aan den IJssel en voorziet de regio Zuidplas van kwalitatief goede zonnepanelen. Daarbij laten wij ons leiden door één doel: een zo hoog mogelijk rendement tegen een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Het laten installeren van zonnepanelen is natuurlijk een keuze die je maakt voor de lange termijn en het is een duurzame investering voor de toekomst. Het is dan prettig om in contact te komen met een erkende installateur bij u in de buurt. D-Energie is lid van vakorganisatie Techniek Nederland en staat geregistreerd in het QBIS-kwaliteitsregister als erkend zonnestroominstallateur.

Zonnepanelen

Dat is niet voor niks: zoals vele klanten voor u hebben ervaren, gaan wij uiterst zorgvuldig te werk. We beginnen met een gesprek bij u thuis. We vernemen uw wensen en analyseren de situatie: hoe is uw woning georiënteerd? Wat voor dak heeft u? Wat is de hellingshoek? Daarna ontvangt u van ons een offerte met daarin de kosten én de baten (gebaseerd op cijfers van het KNMI).

N

Bent u akkoord, dan heeft u binnen 4 weken een gloednieuwe installatie met kwalitatieve zonnepanelen op het dak. Daarna profiteert u van onze nazorg: wij regelen de inschrijving op energieleveren.nl en helpen tevens de BTW terug te vragen. U begint meteen met besparen!

Zonuren Nieuwerkerk aan den IJssel

Nieuwerkerk aan den IJssel is bij uitstek geschikt voor zonnepanelen. Dit heeft te maken met de gunstige zuidwestelijke ligging van ons mooie dorp. Gemiddeld vangen wij hier zestienhonderd zonuren per jaar – aanzienlijk meer dan in andere delen van Nederland.

N

WAAROM D-ENERGIE?

  • Lid van Techniek Nederland
  • QBIS-kwaliteitsstempel
  • Werkt lokaal en is gevestigd in Nieuwerkerk aan den IJssel
  • Garanties tot 25 jaar op zonnepanelen
  • Complete installatie garantie van 5 jaar
  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
  • BTW-terugvraag van A tot Z geregeld
  • Binnen 4 weken geïnstalleerd

Reviews

De klanten van D-Energie zijn veelal positief over de geleverde diensten en producten, hieronder een aantal persoonlijke reviews van tevreden klanten.

Wat een verademing, Sander is een echte expert  (en geen ‘verkoper’) op alle vlakken van de installatie van onze zonnepanelen. Hij denkt met de klant mee hoe de installatie en aansluiting het beste kan (ver)lopen, adviseert hoeveel zonnepanelen het beste zijn (niet teveel en niet te weinig) en werkt bovenal heel netjes!

Joost Verhagen<br />

Particulier, Rotterdam

Sander heeft bij ons de vloer-verwarming, laag-temperatuur convectoren en een lucht/water warmtepomp geïnstalleerd (van het gas af). Wij vonden het heel fijn om met Sander samen te werken aan onze grote verbouwing, het is toch spannend. Hij heeft ons een totaaloplossing geboden, over alles meegedacht en waardevolle input en advies gegeven. Het was ook heel fijn dat de nodige onderaannemers goed werden begeleid. Als we ons huis verder gaan verduurzamen bellen we Sander zeker weer!

Robert Buijsman

Particulier, Zeist

D-Energie heeft ons een goed advies op maat gegeven. De installatie is vakkundig uitgevoerd. Ook de nazorg is erg goed. We zijn erg tevreden.

Ronald Tauber

Particulier, Nieuwerkerk aan den IJssel

Contact

Zilvermos 24
2914 XK Nieuwerkerk aan den IJssel
06-34 02 90 82
info@denergie.nl

3

Nazorg

Tijdens de aanleg van mijn zonnepanelen is het alleen prima verlopen goed en netjes werk geleverd. November 2020 is bij mij de enphare energie communicatie gateway offline gegaan en dit heb ik gemeld. Naar meerdere keren contact gehad te hebben is het probleem tot vandaag 28-10-2021 nog niet opgelost. Omdat de gateway niet werkt kan ik ook niet zien of al mijn zonnepanelen nog goed functioneren.
- Nieuwerkerk a/d IJssel
54 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10