Zonnepanelen Gouda

Slim kiezen voor duurzame energie

Voor de beste zonnepanelen in Gouda én een professionele dienstverlening hoeft u niet verder te zoeken dan D-Energie. Wij zijn  lid van vakorganisatie Techniek Nederland en erkend door de KvINL, die de kwaliteit waarborgt binnen de installatiesector.

duurzame aanbieder

kwaliteit systemen

scherpe all-in prijzen

deskundig advies op maat

hoog financieel rendement

D-Energie installeert zonnepanelen door geheel Zuid-Holland, ook in Gouda. Als Gouwenaar treft u het, want de ‘Kaasstad’ is bijzonder goed geschikt voor zonnepanelen. Met zo’n zestienhonderd zonuren per jaar leent Gouda zich uitstekend voor een goed rendement. Vergelijk Gouda eens met bijvoorbeeld de Achterhoek of Eindhoven; daar moeten ze het soms stellen met slechts veertienhonderd zonuren per jaar.

Zonnepanelen in Gouda: hoe gaat dat?

Voordat u ons belt voor een vrijblijvende afspraak, wilt u natuurlijk eerst weten hoe D-Energie in Gouda te werk gaat.

N

1. ORIËNTEREND GESPREK

Stuur ons een mail of geef ons een belletje en binnen een week zitten we met u om tafel om uw wensen te bespreken en de situatie te bekijken.

N

2. OFFERTE

Op basis van dit bezoek doen wij u binnen 10 werkdagen geheel vrijblijvend een offerte toekomen. In deze offerte zetten wij niet alleen de kosten uiteen, maar ook de baten. Op basis van de langjarige gemiddelden van het KNMI geven wij u inzicht in de tijd waarin u de investering terugverdient.

N

3. AKKOORD

Bent u akkoord met onze offerte, dan gaan wij snel voor u aan de slag. Binnen drie weken zijn de zonnepanelen op uw dak in Gouda geïnstalleerd.

Voordelen en nazorg

Vanaf dat moment wekt u zelf energie op! Maar, zoals u ongetwijfeld weet, komt er bij de installatie van zonnepanelen meer kijken.
D-Energie neemt u op alle punten de zorg uit handen. Dat begint al bij de oplevering: wij helpen u de betaalde BTW terug te vragen bij de Belastingdienst en regelen daarnaast ook de inschrijving op energieleveren.nl.

N

GARANTIE

Wij staan voor ons werk en de geleverde producten, daarom geven wij vijf jaar garantie op de complete installatie en werken wij uitsluitend met hoogwaardige zonnepanelen met productgaranties tot 25 jaar.

INFORMATIE

Bekijk voor meer informatie de rest van onze website. Of bel voor een kennismaking en wij staan snel bij u in Gouda op de stoep!

Reviews

De klanten van D-Energie zijn veelal positief over de geleverde diensten en producten, hieronder een aantal persoonlijke reviews van tevreden klanten.

Wat een verademing, Sander is een echte expert  (en geen ‘verkoper’) op alle vlakken van de installatie van onze zonnepanelen. Hij denkt met de klant mee hoe de installatie en aansluiting het beste kan (ver)lopen, adviseert hoeveel zonnepanelen het beste zijn (niet teveel en niet te weinig) en  werkt bovenal  heel netjes!

Joost Verhagen

Particulier, Rotterdam

Sander heeft bij ons de vloer-verwarming, laag-temperatuur convectoren en een lucht/water warmtepomp geïnstalleerd (van het gas af). Wij vonden het heel fijn om met Sander samen te werken aan onze grote verbouwing, het is toch spannend. Hij heeft ons een totaaloplossing geboden, over alles meegedacht en waardevolle input en advies gegeven. Het was ook heel fijn dat de nodige onderaannemers goed werden begeleid. Als we ons huis verder gaan verduurzamen bellen we Sander zeker weer!

Robert Buijsman

Particulier, Zeist

D-Energie heeft ons een goed advies op maat gegeven. De installatie is vakkundig uitgevoerd. Ook de nazorg is erg goed. We zijn erg tevreden.

Ronald Tauber

Particulier, Nieuwerkerk aan den IJssel

Contact

Zilvermos 24
2914 XK Nieuwerkerk aan den IJssel
06-34 02 90 82
info@denergie.nl

3

Nazorg

Tijdens de aanleg van mijn zonnepanelen is het alleen prima verlopen goed en netjes werk geleverd. November 2020 is bij mij de enphare energie communicatie gateway offline gegaan en dit heb ik gemeld. Naar meerdere keren contact gehad te hebben is het probleem tot vandaag 28-10-2021 nog niet opgelost. Omdat de gateway niet werkt kan ik ook niet zien of al mijn zonnepanelen nog goed functioneren.
- Nieuwerkerk a/d IJssel
54 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10