Zonnepanelen Capelle aan den IJssel

Kies voor kwalitatieve zonnepanelen

D-Energie regelt niet alleen de installatie van zonnepanelen in Capelle aan den IJssel, wij leveren ook uitstekende nazorg, zoals de BTW-teruggave en de aanmedling bij uw netbeheerder. Voor uitstekende zonnepanelen, goede service en de beste voorwaarden hoeft u in Capelle aan den IJssel niet verder te kijken dan D-Energie.

duurzame aanbieder

kwaliteit systemen

scherpe all-in prijzen

deskundig advies op maat

hoog financieel rendement

Is Capelle aan den IJssel geschikt voor zonne-energie?

Kan nauwelijks beter! Capelle aan den IJssel heeft een gunstige ligging en vangt daardoor jaarlijks veel zonuren op. Gemiddeld schijnt de zon in Capelle aan den IJssel zo’n zestienhonderd uur per jaar, fors meer dan in veel andere delen van het land. Dit heeft te maken met de zuidelijke en westelijke ligging.

Hoe werken zonnepanelen?

Zonnepanelen bestaan uit fotovoltaïsche cellen die de energie van zonlicht omzetten naar gelijkspanning. Dit gebeurt bij directe zoninstraling, maar ook bij diffuse zoninstraling. Dat laatste is belangrijk, omdat in Nederland 60 procent van de jaarlijkse zoninstraling diffuus is vanwege de bewolking. Hierdoor kunnen wij ook bij minder gunstige dakoriëntaties goede opbrengsten realiseren.

Waarom zou ik kiezen voor D-Energie?

Voor de persoonlijke service, kwaliteit en prima prijzen. Wilt u zonnepanelen laten plaatsen, dan komen wij eerst langs voor een kennismaking. Wij bespreken uw wensen, bekijken de situatie ter plaatse en geven uitleg over onze producten. Dit zorgt ervoor dat u precies weet waar u aan begint. Daarnaast profiteert u ook van uitstekende nazorg. Zo helpen wij u de betaalde BTW terug te vorderen bij de Belastingdienst. Tevens zijn wij aangesloten bij branchevereniging Techniek Nederland en hebben wij de KvINL erkenningen voor zonnestroom.

LOCATIE

D-Energie is gevestigd in Nieuwerkerk aan den IJssel, vlak bij Capelle aan den IJssel, en is uw vertrouwde specialist op het gebied van zonnestroom in de regio.

Hoe gaan jullie te werk?

Wij gaan met u in gesprek en bekijken de situatie ter plaatse. Daarna ontvangt u binnen enkele werkdagen van ons een vrijblijvende offerte. Hierin vindt u de investering én de opbrengsten, op basis van de langjarige gemiddelden van het KNMI.

N

VLOTTE INSTALLATIE

Als u met D-Energie in zee gaat, dan zorgen wij ervoor dat de zonnepanelen binnen 4 weken op uw dak zijn geïnstalleerd. Wij hebben installaties voor elk budget.

Welke garanties geven jullie?

Afhankelijk van de zonnepanelen die we installeren (merk en type), profiteert u van 10 tot 25 jaar productgarantie. Op de omvormers zit een garantie van 10 tot 25 jaar. Daarnaast geeft D-Energie 5 jaar garantie op de complete installatie. 

Welke besparingen kan ik jaarlijks verwachten?

Dat is afhankelijk van de ligging van uw huis, het soort dak, de hellingshoek en het type zonnepanelen. In onze offerte geven wij u een realistische berekening van de te verwachten stroomopbrengsten per jaar en het financieel rendement op uw netto investering. Neem contact met ons op en laat het u voorrekenen!

Projecten

Een greep uit onze projecten voor regio Capelle aan den IJssel

Zonnepanelen Capelle aan den IJssel

Zonnepanelen Cycladen Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel 2600 Wp

Reviews

De klanten van D-Energie zijn veelal positief over de geleverde diensten en producten, hieronder een aantal persoonlijke reviews van tevreden klanten.

Wat een verademing, Sander is een echte expert  (en geen ‘verkoper’) op alle vlakken van de installatie van onze zonnepanelen. Hij denkt met de klant mee hoe de installatie en aansluiting het beste kan (ver)lopen, adviseert hoeveel zonnepanelen het beste zijn (niet teveel en niet te weinig) en werkt bovenal heel netjes!

Joost Verhagen

Particulier, Rotterdam

Sander heeft bij ons de vloer-verwarming, laag-temperatuur convectoren en een lucht/water warmtepomp geïnstalleerd (van het gas af). Wij vonden het heel fijn om met Sander samen te werken aan onze grote verbouwing, het is toch spannend. Hij heeft ons een totaaloplossing geboden, over alles meegedacht en waardevolle input en advies gegeven. Het was ook heel fijn dat de nodige onderaannemers goed werden begeleid. Als we ons huis verder gaan verduurzamen bellen we Sander zeker weer!

Robert Buijsman

Particulier, Zeist

D-Energie heeft ons een goed advies op maat gegeven. De installatie is vakkundig uitgevoerd. Ook de nazorg is erg goed. We zijn erg tevreden.

Ronald Tauber

Particulier, Nieuwerkerk a/d IJssel

Contact

Zilvermos 24
2914 XK Nieuwerkerk aan den IJssel
06-34 02 90 82
info@denergie.nl

3

Nazorg

Tijdens de aanleg van mijn zonnepanelen is het alleen prima verlopen goed en netjes werk geleverd. November 2020 is bij mij de enphare energie communicatie gateway offline gegaan en dit heb ik gemeld. Naar meerdere keren contact gehad te hebben is het probleem tot vandaag 28-10-2021 nog niet opgelost. Omdat de gateway niet werkt kan ik ook niet zien of al mijn zonnepanelen nog goed functioneren.
- Nieuwerkerk a/d IJssel
54 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10