Home | Projecten | Nieuwerkerk aan den IJssel

Nieuwerkerk aan den IJssel 4025 Wp

PROJECTEN

Wij werken merk onafhankelijk en kunnen in principe elk paneel leveren dat op de Nederlandse markt verkrijgbaar is. In ons advies zal uw situatie het uitgangspunt vormen voor het type paneel dat wij uiteindelijk aanbieden. Met fabrikanten als Ritek, LG, Panasonic, Bauer, DMEGC en Solar Frontier zijn goede vermogensopbrengsten te realiseren en is kwaliteit gegarandeerd.

Onlangs D-Energie heeft in Nieuwerkerk aan den IJssel 23 zonnepanelen geplaatst. De zonnepanelen die zijn geplaatst zijn 175Wp dunne film panelen.

Deze zonnepanelen hebben gemiddeld 10% meer opbrengst dan reguliere zonnepanelen. Daarnaast zijn dunne film zonnepanelen in de aanschaf goedkoper dan reguliere zonnepanelen, wat zorgt voor een kortere terugverdientijd van uw zonnepanelen systeem.

Dankzij het ‘slanke’ uiterlijk van de dunne film zonnepanelen zien ze er mooier uit, vallen ze minder op en kunnen ze op vrijwel elke manier gemonteerd worden op het dak. Voor de omvormer is een Solar Edge optimizer gebruikt. Deze hebben als doel de opbrengst per paneel te optimaliseren.

Contact

Zilvermos 24
2914 XK Nieuwerkerk aan den IJssel
06-34 02 90 82
info@denergie.nl

10

Zeer positief

Tijdens eerste gesprek de wensen, verwachtingen en mogelijkheden besproken. Zeer duidelijke offerte ontvangen met specifieke zonnepanelen die passen in de gewenste ligging.Plaatsing van de panelen en afwerking in huis is heel strak. Afspraken keurig nagekomen.Ontzettend tevreden.
- Berkel en Rodenrijs
53 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10