Home | Projecten | Nieuwerkerk aan den IJssel

Project Nieuwerkerk aan den IJssel 3675 Wp

polykristal panelen met stringomvormer

PROJECTEN

Wij werken merk onafhankelijk en kunnen in principe elk paneel leveren dat op de Nederlandse markt verkrijgbaar is. In ons advies zal uw situatie het uitgangspunt vormen voor het type paneel dat wij uiteindelijk aanbieden. Met fabrikanten als Ritek, LG, Panasonic, Bauer, DMEGC en Solar Frontier zijn goede vermogensopbrengsten te realiseren en is kwaliteit gegarandeerd.

Bij dit project zijn 21 dunne film zonnepanelen van 175 Wp gemonteerd op het dak van een woning in Nieuwerkerk aan den IJssel. Dunne film zonnepanelen maken gebruik van CI(G)S technologie.

De CI(G)S technologie onderscheidt zich van kristallijne zonnepanelen dankzij de hoge schaduwtolerantie, het extra vermogen door het Light Soaking Effect, een goed temperatuurcoëfficiënt en doordat het gevoeliger is voor een breder spectrum van het zonlicht.

Hierdoor blijven de zonnepanelen goed presteren, ook bij weinig licht. De zonnepanelen zijn geplaatst in combinatie met de Solar Edge optimizers, dit is een intelligent kastje dat onder elk zonnepaneel wordt geplaatst.

Het zorgt ervoor dat de energie-opbrengst van een afzonderlijke zonnepaneel maximaal wordt gebruikt.

Contact

Zilvermos 24
2914 XK Nieuwerkerk aan den IJssel
06-34 02 90 82
info@denergie.nl

10

Zeer positief

Tijdens eerste gesprek de wensen, verwachtingen en mogelijkheden besproken. Zeer duidelijke offerte ontvangen met specifieke zonnepanelen die passen in de gewenste ligging.Plaatsing van de panelen en afwerking in huis is heel strak. Afspraken keurig nagekomen.Ontzettend tevreden.
- Berkel en Rodenrijs
53 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10