Home | Projecten | Gouda

Project Gouda 2240 Wp

PROJECTEN

Wij werken merk onafhankelijk en kunnen in principe elk paneel leveren dat op de Nederlandse markt verkrijgbaar is. In ons advies zal uw situatie het uitgangspunt vormen voor het type paneel dat wij uiteindelijk aanbieden. Met fabrikanten als Ritek, LG, Panasonic, Bauer, DMEGC en Solar Frontier zijn goede vermogensopbrengsten te realiseren en is kwaliteit gegarandeerd.

Dit jaar heeft D-Energie 8 monokristal full black zonnepanelen geplaatst op het dak van een woning in Gouda. Monokristal full black panelen zijn, zoals de naam al zegt, volledig zwart. Dit geld voor zowel de panelen zelf als de frames voor de omlijsting.

Doordat de panelen volledig zwart zijn, zijn ze een stijlvolle keuze voor op het dak. Voor de omvormer is een string-omvormer gebruikt. Bij een string-omvormer worden de zonnepanelen in serie aan elkaar gekoppeld.

Het voordeel van een string-omvormer is dat de installatieprijs lager is. Ook is er minder bekabeling nodig, aangezien de zonnepanelen met elkaar verbonden zijn. Dit maakt het systeem voordeliger en bovendien minder gevoelig voor problemen.

Contact

Zilvermos 24
2914 XK Nieuwerkerk aan den IJssel
06-34 02 90 82
info@denergie.nl

10

Zeer positief

Tijdens eerste gesprek de wensen, verwachtingen en mogelijkheden besproken. Zeer duidelijke offerte ontvangen met specifieke zonnepanelen die passen in de gewenste ligging.Plaatsing van de panelen en afwerking in huis is heel strak. Afspraken keurig nagekomen.Ontzettend tevreden.
- Berkel en Rodenrijs
53 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10