Home | Projecten | Den Haag

Project Den Haag Remeha HR ketel en Itho WTW-unit

PROJECTEN

Wij werken merk onafhankelijk en kunnen in principe elk paneel leveren dat op de Nederlandse markt verkrijgbaar is. In ons advies zal uw situatie het uitgangspunt vormen voor het type paneel dat wij uiteindelijk aanbieden. Met fabrikanten als Ritek, LG, Panasonic, Bauer, DMEGC en Solar Frontier zijn goede vermogensopbrengsten te realiseren en is kwaliteit gegarandeerd.

De nieuwste generatie ketels zijn de HR ketels, oftewel de hoogrendementsketel. De HR ketel zet meer dan 100% van de energie om in warmte die benut wordt in de rest van het huis.

Deze HR ketel is geplaatst in combinatie met een Itho warmteterugwinning unit. Door het gebruik van een ventilator met warmteterugwinning gaat er veel minder warmte verloren in huis.

Ook creëert de WTW unit een gezond binnenklimaat door middel van energiezuinige balansventilatie.

Contact

Zilvermos 24
2914 XK Nieuwerkerk aan den IJssel
06-34 02 90 82
info@denergie.nl

10

Zeer positief

Tijdens eerste gesprek de wensen, verwachtingen en mogelijkheden besproken. Zeer duidelijke offerte ontvangen met specifieke zonnepanelen die passen in de gewenste ligging.Plaatsing van de panelen en afwerking in huis is heel strak. Afspraken keurig nagekomen.Ontzettend tevreden.
- Berkel en Rodenrijs
53 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10