Home | Projecten | Alblasserdam

Project Alblasserdam 3360 Wp

PROJECTEN

Wij werken merk onafhankelijk en kunnen in principe elk paneel leveren dat op de Nederlandse markt verkrijgbaar is. In ons advies zal uw situatie het uitgangspunt vormen voor het type paneel dat wij uiteindelijk aanbieden. Met fabrikanten als Ritek, LG, Panasonic, Bauer, DMEGC en Solar Frontier zijn goede vermogensopbrengsten te realiseren en is kwaliteit gegarandeerd.

Bij deze woning in Alblasserdam heeft D-Energie 12 zonnepanelen geïnstalleerd. Het type zonnepaneel dat is gebruikt is de monokristallijn, deze kun je herkennen aan het zwarte ruitvormige uitzicht.

Dankzij het hoge rendement is dit type paneel uiterst handig op kleinere daken. De geïnstalleerde monokristal panelen zijn full black, wat inhoud dat ze zwarte cellen en een zwart frame hebben. Dit zorgt ervoor dat de panelen een moderne strakke uitstraling hebben.

Deze panelen worden geoptimaliseerd door een Solar Edge optimizer. Op deze manier kan elk paneel maximaal presteren.

Contact

Zilvermos 24
2914 XK Nieuwerkerk aan den IJssel
06-34 02 90 82
info@denergie.nl

10

Zeer positief

Tijdens eerste gesprek de wensen, verwachtingen en mogelijkheden besproken. Zeer duidelijke offerte ontvangen met specifieke zonnepanelen die passen in de gewenste ligging.Plaatsing van de panelen en afwerking in huis is heel strak. Afspraken keurig nagekomen.Ontzettend tevreden.
- Berkel en Rodenrijs
53 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10