Home | Contact | Uw specialist

Uw specialist

In zonnepanelen en warmtepompen

PASSIE voor techniek

Vanuit een passie voor techniek en een persoonlijke interesse in duurzame energie opwekking is D-Energie zonnestroomsystemen in 2016 opgericht door Sander Bastijn. Deze passie is ontstaan gedurende zijn lange carrière in de installatietechniek en verschillende functies in het gebouwbeheer voor woningbouw en utiliteit.

Deskundig

Als eigenaar van D-Energie is Sander Bastijn in het bezit van een SEI/KvINL erkenning als installateur in diverse vakdisciplines. Hij staat voor kwaliteit en veiligheid in ontwerp en uitvoering.

 

 Maatwerk

Wij onderscheiden ons door consumenten eerlijk en oprecht te adviseren over de mogelijkheden zelf energie op te wekken tegen het hoogst haalbare rendement op hun investering. Dit bereiken wij door tijdens een persoonlijk advies op maat het best passende systeem voor uw situatie te selecteren.

Uw specialist in de regio

D-Energie adviseert particulieren en zakelijke investeerders in duurzame maatregelen voor woningen en bedrijfspanden in de regio Rotterdam en omstreken. Wij zijn gevestigd in Nieuwerkerk aan den IJssel, gemeente Zuidplas en werken voornamelijk binnen een straal van 40 km vanuit de vestiging.

Wij hebben al een groot aantal installaties gerealiseerd, die samen zijn gesteld uit hoogwaardige componenten van gerenommeerde fabrikanten. En waarmee de markt goede ervaringen heeft qua opbrengst en rendement.

Onderstaand enkele plaatsen waar D-Energie projecten heeft gerealiseerd.

 

Rotterdam
Gouda
Nieuwerkerk aan den IJssel
Capelle aan den IJssel
Moordrecht
Zevenhuizen
Zuidplas

 

 

 

KWALITEIT

Uiteindelijk is ons aanbod samengesteld uit materialen van alleen gerenommeerde fabrikanten die uitvoerig getest en gecertificeerd zijn. In combinatie met onze vakkundige installatie bent u daarom verzekerd van een kwalitatief goed systeem met een hoog rendement.

VAKBEKWAAM

D-Energie is als erkend zonnestroomspecialist opgenomen in het QBIS kwaliteitsregister en lid van branchevereniging Techniek Nederland, waarmee wij onze vakbekwaamheid en betrouwbaarheid aantoonbaar maken.

Contact

Zilvermos 24
2914 XK Nieuwerkerk aan den IJssel
06-34 02 90 82
info@denergie.nl

3

Nazorg

Tijdens de aanleg van mijn zonnepanelen is het alleen prima verlopen goed en netjes werk geleverd. November 2020 is bij mij de enphare energie communicatie gateway offline gegaan en dit heb ik gemeld. Naar meerdere keren contact gehad te hebben is het probleem tot vandaag 28-10-2021 nog niet opgelost. Omdat de gateway niet werkt kan ik ook niet zien of al mijn zonnepanelen nog goed functioneren.
- Nieuwerkerk a/d IJssel
54 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10